Warning: Undefined array key "options" in /customers/9/e/8/depictedbeauty.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Wat Is Boudoir | Depicted Beauty

WAT TE VERWACHTEN BIJ EEN BOUDOIR EXPERIENCE

Om antwoord te kunnen geven op die vraag zal ik eerst een andere vraag moeten beantwoorden. Wat is boudoir? 

Wat is boudoir.

WAT IS BOUDOIR

Een boudoir was in de achttiende eeuw een elegant ingericht vertrek, waarin de vrouw des huizes zich kon terugtrekken. Oorspronkelijk was het boudoir de ruimte gelegen naast de slaapkamer van de vrouw, waarin zij zich kon wassen en kleden. 

De betekenis van boudoir heeft tegenwoordig diverse betekenissen.  Boudoir is vergelijkbaar met glamour fotografie met het grootste verschil dat in boudoir het onderwerp de alledaagse vrouw betreft. Ze wordt middels fotografie op een elegante manier vast gelegd wat deze vorm van fotografie steeds populairder maakt.

WAAROM EEN BOUDOIR EXPERIENCE?

Een boudoir experience heeft een grote impact op hoe een vrouw kijkt naar zichzelf. Het helpt bij het (terug)winnen van zelfvertrouwen en hoe je naar jezelf kijkt in het algemeen.

Jezelf op en top vrouw voelen, intens genieten van een dagje helemaal voor jezelf en dat terug zien in jouw boudoir fotoshoot . Het is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven naar kunt terug kijken. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, hoeveel jaren of kilo’s je telt, of wat jij meegemaakt hebt in jouw leven, onthoud. . . JIJ BENT PRACHTIG!!!

WAT TE VERWACHTEN BIJ EEN BOUDOIR EXPERIENCE?

Boudoir with pink lace

Het begint met een kennismakingsgesprek. Een gesprek waarbij wij samen kijken wat je leuk lijkt om uit te voeren. Het is namelijk jouw fotoshoot. Daarna kijken we naar de geschikte locatie (studio, hotel of eventueel bij jou thuis) en reserveren we een datum. 

Op de dag zelf wordt je helemaal in de watten gelegd met haar en make-up. Dit duurt ongeveer een uurtje. Daarna gaan we rustig en op jouw tempo over op de shoot wat ongeveer 2 uur in beslag zal nemen. 

Tijdens de shoot begeleid ik je in de beste poses. We werken samen naar het mooiste eindresultaat. Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken komt er een 2e afspraak waarbij je jouw digitale foto’s kan bekijken en bestellingen doen zoals op canvasdoeken of een album.

“Without leaps of imagination, or dreaming, we lose the excitement of possibilities. Dreaming, after all, is a form of planning.”

– Gloria Steinem

Volg ons op socialmedia

Neem contact op voor een reservering
nl_NLDutch