Warning: Undefined array key "options" in /customers/9/e/8/depictedbeauty.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 About

The story of me

Mijn naam is Urrel, ik woon in Hoogvliet Rotterdam met mijn lieve zoon. Jaren gewerkt als systeem beheerder en altijd toch wel affiniteit gehad met creativiteit. Fotografie is een passie die ik al enige jaren heb. Het begon eerst als hobby, kliekjes maken tijdens familie gelegenheden, alles en iedereen om mij heen willen vastleggen.  

Image3

The story behind the business

Na enige tijd voor alleen webshops en startende MKB gewerkt te hebben stapte ik in 2015 over op fotograferen van modellen via een modellen bureau. De interactie met mensen was totaal anders in vergelijking met de producten die ik in de studio fotografeerde. Via mijn bedrijf Nifty Photography geniet ik nog steeds van het fotograferen van diverse mensen en projecten.

Depicted Beauty is organisch ontstaan. Complimenten over mijn fotografie heb ik wel vaker gehad maar ik waardeerde het pas toen ik merkte wat voor impact het heeft op vrouwen die prachtig zijn maar dit helaas zelf niet gezien hebben tot ze het eindresultaat van een boudoir shoot gezien hebben. 

Dit wil ik vaker ervaren dacht ik. Dat iemand sprakeloos is bij het zien van mijn foto’s en weer verliefd wordt op zichzelf of die persoon ziet in een album die ze jaren niet heeft gezien of erkend. Voor mij is dat 1 moment wat ik zie in het leven van die persoon maar voor die persoon 1 moment wat het zelfbeeld kan veranderen voor de rest van haar leven. maar het verdiende meer aandacht.

Daarom heb ik deze site opgezet en een facebook groep opgestart waar vrouwen bij elkaar kunnen komen en hun angsten, ervaringen of andere verhalen m.b.t empowerment en zelf ontwikkeling of boudoir met elkaar kunnen delen. Neem dus ook een kijkje in Depicted Beauty VIP ladies lounge.

Overweeg je een boudoir experience?

    femail empowerment boudoir fotoshoot
    nl_NLDutch