Warning: Undefined array key "options" in /customers/9/e/8/depictedbeauty.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Prijzen Boudoir Experience Fotoshoot | Depicted Beauty

boudoir Experience

Prijzen en producten

Door middel van een vragenlijst en een styling gids zorgen wij ervoor dat jij optimaal voorbereid bent op een unieke ervaring die speciaal voor en met jou samengesteld is. Op de dag zelf worden alle zorgen uit handen genomen en kan je heerlijk genieten van jouw ervaring in de beste handen.

Janneke 004

De "Diva Eperience" dekt de kosten van jou session Fee van €299

De meeste klanten kiezen voor een van onze populaire, all-inclusive pakketten. Deze omvatten de volledige shoot-ervaring en onze meest populaire eindproducten tegen gereduceerde tarieven.

U kunt ook A La Carte boeken. Met deze optie betaalt u nu alleen nog maar de €299,- Session Fee en selecteert u na uw shoot producten en afbeeldingen uit het A La Carte-menu.

Mijn populairste individuele product is een mooi, vierkant formaat album. Albums zijn er in verschillende opties en formaten met prijzen vanaf 350,-. Digitale foto’s zijn ook beschikbaar in pakketten of als onderdeel van een grotere collectie.

Betaling in termijnen zijn geen enkel probleem en kunnen voor of na je shoot worden gestart. Deze zijn flexibel, zonder rente, zonder kredietcontroles en zonder installatiekosten. 

Neem vrijblijvend contact op dan doorloop ik graag met jou de mogelijke opties.

Persoonlijke begeleiding bij jouw

Boudoir Experience

Wij doen er alles aan om jouw boudoir experience zo uniek en speciaal voor jou samen te stellen. daarbij horen de volgende diensten.

Consultatie

Tijdens een telefoon gesprek of emailwisseling bespreken wij hoe je graag jou boudoir experience zou willen vorm geven

Voorbereiding

Aan de hand van een kledinggids die je per email ontvangt en de vragenlijst die je hebt ingevuld kunnen wij ons beiden voorbereiden op jouw unieke boudoir experience

Visagie & haarstyling

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Zij zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

2 uur fotoshoot

Tijdens de fotoshoot kan jij helemaal ontspannen want je hebt geen poseer ervaring nodig. Ik coach je tijdens het hele proces in de juiste poses waarbij jij er op je best uit ziet.

Bestel afspraak

Tijdens een bestel afspraak kan je rustig de fotobekijken en beslissen op welke manier je dit unieke moment wilt gedenken. Betaling in termijnen zonder rente is toegestaan.

Prachtige Albums

Met een fotoalbum heb je de perfecte manier om je shoot te herdenken en je te herinneren aan de manier waarop jij je de komende jaren zult voelen. Het is de kroon op iedere boudoir ervaring.

Het is een mooie manier om jezelf te verwennen. Een album is ook een geweldig cadeau voor een belangrijk ander – of je nu je bruidegom verrast, een jubileum viert of het beste verjaardagscadeau ooit nastreeft.

Premium boudoir fotoalbum

Ik bied een reeks prachtige, handgemaakte albums aan. Het hele assortiment is gemaakt met behulp van de meest hoogwaardige bindprocessen en echte fotopapieren en is verkrijgbaar in verschillende formaten, omslagopties en papiersoorten. Prachtige veganistische omslagen en personalisatiemogelijkheden zijn ook beschikbaar. Elk album is voorzien van een aangepast ontwerp en een volledig proefdrukproces.

Proffesional line fotoalbums

Spreek al je zintuigen aan met het luxe gevoel van de extra dikke pagina’s van jouw album.  Zelfs het bladeren door de pagina’s wordt een belevenis. 

Neem contact op voor een reservering

    nl_NLDutch