Warning: Undefined array key "options" in /customers/9/e/8/depictedbeauty.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Boudoir Experience | Depicted Beauty
Ben jij klaar voor jouw

BOUDOIR EXPERIENCE

“Above all, be the heroine of your life, not the victim.”

-Nora Ephron

Services

Coaching

Vanaf het eerste telefoongesprek tot de dag van de fotoshoot zelf wordt jij begeleid. Persoonlijke verzorging, kleding tips, gezamelijk samenstellen van een inspiratie moodboard voor jouw ideale boudoir experience

Makeover

Wij streven ernaar om de beste foto’s van jou te maken die cover waardig zijn. Daar hoort styling bij maar ook haar en make-up verzorgd door een van mijn haar en make-up stylisten. De kleding doen wij samen in overleg met jouw wensen.

Producten

Om deze dag te herinneren wil je natuurlijk de foto’s hebben. Er zijn diverse pakketen waar je uit kan kiezen. Meest gekozen is een luxe fotoalbum maar er kan ook gekozen worden voor losse foto’s of wallart.

Boudoir experience

Een prachtig cadeau aan je zelf​​

Jezelf op en top vrouw voelen, intens genieten van een dagje helemaal voor jezelf en dat terug zien in jouw boudoir portretfoto’s.

Het is als een cadeau aan jezelf dat je voor de rest van je leven bij je kunt dragen. Dat is met recht een geluksmomentje te noemen. Mijn boudoir fotosessies gaan vooral over jou. Over de innerlijke kracht die je als vrouw altijd al hebt gehad en waarvan het tijd wordt om deze te laten zien. Het is jouw moment om te schitteren en jezelf fantastisch te voelen. In het eindresultaat zul je opnieuw verliefd worden op de vrouw die je op jouw foto’s ziet en elke keer weer onder de indruk zijn van haar als prachtig persoon!

Depicted beauty video wall

Body Liberation

Accepteren wie je bent is een belangrijk onderdeel van zelfontplooiing. Dit is niet alleen hoe je er uit ziet, maar omvat alles van je persoonlijkheid tot seksualiteit en alle andere dingen die je ‘jou’ maken. Dit is vooral relevant als de maatschappelijke boodschappen die je ontvangt niet in overeenstemming zijn met hoe je jezelf ziet. We voelen ons niet altijd positief over ons lichaam.

 Wat wel goed is. Nieuwe termen zoals #BodyLiberation en #BodyNeutrality zijn nu trending, waarbij mensen accepteren dat ze niet altijd hun eigen cheerleader kunnen zijn, terwijl ze toch meer zijn dan hoe hun fysieke vorm eruit ziet. Met een boudoir experience probeer ik mijn klanten te tonen dat ze er ongeacht hun fysiek er nog steeds prachtig uit zien.

Testimonials

COMMUNITY

Channa 1

Depicted Beauty VIP ladies lounge​

Wil je meer weten over depicted beauty en female empowerment en in contact komen met gelijkgestemde vrouwen, word dan lid van onze facebook groep. Deel jou boudoir experience of vraag naar de ervaringen van hen die het reeds hebben ondergaan.

Neem contact op voor een reservering
nl_NLDutch