Warning: Undefined array key "options" in /customers/9/e/8/depictedbeauty.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Meest Gestelde Vragen | Depicted Beauty

Frequently asked questions

The Experience

Reserveren kan elke dag van de week vanaf 10 uur indien ruim van te voren gereserveerd.

Mijn agenda is meestal 1 tot 2 maanden vol geboekt. Klanten boeken meestal 2-3 maanden van te voren, soms zelfs een jaar. Spoed reservering is mogelijk maar liever niet binnen 2 weken tijd omdat wij samen niet genoeg kunnen voorbereiden om jouw dag samen tip top te organiseren.

Natuurlijk! Soms voel jij je juist comfortabeler als je in je vertrouwde omgeving bent en voor mij altijd leuk om een beetje diversiteit te krijgen in de foto’s die ik neem. Dus wij komen graag naar je toe. 

Informeer ook naar de andere opties want ik heb ook mogelijkheden voor korting indien vriendin via een referal van jou een sessie boeken bij mij.

De meest populaire collectie, de diva collectie, duurt ongeveer 2 uur. Haar en make-up duren over het algemeen ongeveer 1 uur. De shoot varieert tussen 1-2 uur, afhankelijk van de collectie die je hebt geboekt.

Ik raad aan om de hele dag vrij te nemen, zodat je je kunt voorbereiden en ontspannen naar je sessie kunt gaan. Wellicht kan je na je sessie een uitje plannen aangezien je er toch helemaal tip top uitziet die dag.

Ja! Over het algemeen raad ik aan zelf lingerie mee te nemen. Indien je niet weet wat mee te nemen kan je altijd gebruik maken van de gids die ik lever met kleding voorbeelden. 

Ja! Het meenemen van een vriendin kan een leuke toevoeging zijn aan je sessie. Zorg ervoor dat het iemand is die je ophemelt en niet te kritisch is. Ik wil dat je kunt ontspannen en je persoonlijkheid en zelfvertrouwen kunt laten stralen!

Mijn studiobeleid is geen partners , tenzij het een sessie voor koppels is.

Absoluut. Leeftijd doet er niet toe! Zolang je minimaal 21 bent, ben je van harte welkom om een sessie te boeken. Naar mijn mening zouden vrouwen in alle verschillende levensfasen een boudoir sessie moeten boeken. Je lichaam verandert altijd en dat kan mooi en krachtig zijn.

Mijn studiobeleid is geen partners , tenzij het een sessie voor koppels is.

Vragen over prijzen en betalingen

Voor de sessie betaal je 299. Hiermee ben je verzekerd van 1 uur visagie en 2 uur studio/ shoot tijd. voor het herinneren van jou moment kan je kiezen uit een van onze pakken of kiezen voor losse foto’s

Ja! Diverse high end producten kan je via mij bestellen voor het weergeven van jou prachtige bourdoir foto’s. Albums, posters, canvas metalen wall art, fine prints of losse prints en meer. Informeer naar de mogelijkheden.

Ik doe af en toe ook kortingen maar meestal bied ik die eerst aan in de Depicted Beauty ladies Lounge facebook groep. Je kan wel informeren naar referal kortingen. Dit kan oplopen tot een volledig gratis sessie voor jou indien meerdere mensen een boeking plaatsen via jou.

Verpreid betalen is mogelijk maar wel met een aanbetaling om jou sessie datum vast te zetten en dient betaald te zijn voor jou sessie gaat plaats vinden. Boek dus ruim van te voren. Verspreid betalen van producten is ook mogelijk maar die ontvang je pas nadat de laatste betaling ontvangen is.

Contact us for a reservation
en_USEnglish